Βασίλης Σπανούλης : Pana8hnaikos Gia Spanoylh Sygxarhthria Gia Th Spoydaia Kariera Soy Kai Kalh Tyxh Sport24 / Ο βασίλης σπανούλης (λάρισα, γεννήθηκε 7 αυγούστου 1982) είναι έλληνας διεθνής καλαθοσφαιριστής που αγωνίζεται από το καλοκαίρι του 2010, στη basket league σκρατσ και την ευρωλίγκα, για την ομάδα του ολυμπιακού πειραιώς.. Τίτλους στην τεράστια καριέρα του έριξε ο βασίλη. Άλλωστε ο βασίλης σπανούλης είναι το πρότυπό του. Ο μπασκετμπολίστας, βασίλης σπανούλης και η σύζυγός του, ολυμπία χοψονίδου, την τετάρτη, 22 αυγούστου, βάφτισαν το πέμπτο τους παιδί, το κοριτσάκι τους. Η fiba με ένα βίντεο από τις καλύτερες στιγμές του… Ο βασίλης σπανούλης αποφάσισε να σταματήσει την μεγάλη του καριέρα στο μπάσκετ.

«ο κόμπι μπράιαντ ήταν ο μεγαλύτερος παίκτης όλων των εποχών» (video). Έχουν αποκτήσει 6 παιδιά, τα οποία αποτελούν τη μεγαλύτερη επισφράγιση της. .του, που κοντεύει να σαρανταρίσει, ο βασίλης σπανούλης ξέρει όσο κανένας άλλος να κρίνει αυτό της ευρωλίγκας στοίχημα πως θα ανήκε χωρίς καμία απολύτως αμφιβολία στο βασίλη σπανούλης. Οι μεγάλοι παίκτες δεν έχουν πρόβλημα να αναγνωρίσουν ότι σε κάποιο σημείο της καριέρας τους δεν ήταν στο top επίπεδο. Οι δυο τους έχουν αποκτήσει έξι παιδιά, τα οποία αποτελούν τη μεγαλύτερη.

W9jtudjr3zh Sm
W9jtudjr3zh Sm from www.newsit.gr
Παναγοπούλου, βασίλης σπανούλης, βίκυ σταυροπούλου, βάσια τριφύλλη, βίκυ χατζηβασιλείου. Παίζει ως πλέι μέικερ και σούτινγκ γκαρντ εξίσου. Στα 38 του χρόνια ο βασίλης σπανούλης συνεχίζει να εντυπωσιάζει. Νονά της μπέμπας του ζευγαριού ήταν. Βασίλης σπανούλης και ολυμπία χοψονίδου μοιράστηκαν με το κοινό τους μια ξεχωριστή σέλφι για την επέτειο 10 χρόνων γάμου ! Ο βασίλης σπανούλης ανακοίνωσε το μεσημέρι του σαββάτου (26/6) μέσω instagram ότι αποσύρεται από τη δράση σε ηλικία 39 ετών. Το μήνυμα της fiba για την επιστροφή του στην εθνική ελλάδας. Οι δυο τους έχουν αποκτήσει έξι παιδιά, τα οποία αποτελούν τη μεγαλύτερη.

Το μήνυμα της fiba για την επιστροφή του στην εθνική ελλάδας.

Κατεβάστε το eortologio για android και iphone δωρεάν! Ο βασίλης σπανούλης και η ολυμπία χοψονίδου αποτελούν ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της εγχώριας showbiz! Την απόφαση να βάλει τέλος σε μια τρομερή καριέρα σε ηλικία 39 ετών, αν και έμοιαζαν όλα ανοιχτά για το μέλλον του στον ολυμπιακό. See more of βασίλης σπανούλης on facebook. Ο βασίλης σπανούλης προσπάθησε να διαβάσει τα χείλη σ' ένα ερυθρόλευκο challenge, όμως δεν είχε την ανάλογη επιτυχία, ειδικά με το να βρει το τηλεκοντρόλ. Αποχωρεί από τα παρκέ ο σπουδαίος βασίλης σπανούλης! Ο βασίλης σπανούλης πήρε μεταγραφή από τον παναθηναϊκό στον ολυμπιακό στις 11 ιουλίου του 2010. Παναγοπούλου, βασίλης σπανούλης, βίκυ σταυροπούλου, βάσια τριφύλλη, βίκυ χατζηβασιλείου. Η ομάδα βγήκε για μπάνιο. «ο κόμπι μπράιαντ ήταν ο μεγαλύτερος παίκτης όλων των εποχών» (video). Παίζει ως πλέι μέικερ και σούτινγκ γκαρντ εξίσου. Δημοσιεύθηκε 20 λεπτά πριν, στις 2:09:0 6/26/2021 την απόσυρσή του από την ενεργό δράση ανακοίνωσε ο βασίλης σπανούλης. Οι μεγάλοι παίκτες δεν έχουν πρόβλημα να αναγνωρίσουν ότι σε κάποιο σημείο της καριέρας τους δεν ήταν στο top επίπεδο.

Τίτλους στην τεράστια καριέρα του έριξε ο βασίλη. Ο βασίλης σπανούλης δεν είναι και δεν θα μπορούσε να είναι αυτό που φαίνεται, γιατί κάθε μεγάλος αθλητής έχει πίσω του μια πολύ μεγάλη ιστορία. Δημοσιεύθηκε 20 λεπτά πριν, στις 2:09:0 6/26/2021 την απόσυρσή του από την ενεργό δράση ανακοίνωσε ο βασίλης σπανούλης. Η ολυμπία χοψονίδου και ο βασίλης σπανούλης αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz! Ο βασίλης σπανούλης προσπάθησε να διαβάσει τα χείλη σ' ένα ερυθρόλευκο challenge, όμως δεν είχε την ανάλογη επιτυχία, ειδικά με το να βρει το τηλεκοντρόλ.

Ib5dgkhnxx1rpm
Ib5dgkhnxx1rpm from media.real.gr
Μαζί και χαμογελαστοί πιτίνο και σπανούλης! Ο βασίλης σπανούλης δεν είναι και δεν θα μπορούσε να είναι αυτό που φαίνεται, γιατί κάθε μεγάλος αθλητής έχει πίσω του μια πολύ μεγάλη ιστορία. Ο μπασκετμπολίστας, βασίλης σπανούλης και η σύζυγός του, ολυμπία χοψονίδου, την τετάρτη, 22 αυγούστου, βάφτισαν το πέμπτο τους παιδί, το κοριτσάκι τους. Οι δυο τους έχουν αποκτήσει έξι παιδιά, τα οποία αποτελούν τη μεγαλύτερη. Παίζει ως πλέι μέικερ και σούτινγκ γκαρντ εξίσου. Δημοσιεύθηκε 20 λεπτά πριν, στις 2:09:0 6/26/2021 την απόσυρσή του από την ενεργό δράση ανακοίνωσε ο βασίλης σπανούλης. Ο βασίλης σπανούλης και η ολυμπία χοψονίδου αποτελούν ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της εγχώριας showbiz! Η ολυμπία χοψονίδου και ο βασίλης σπανούλης αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz!

Βασίλης σπανούλης κριστιάνο ρονάλντο λιούς χάμιλτον ραφαέλ ναδάλ ρεκόρ γκίνες.

Ο βασίλης σπανούλης έκανε γνωστό σήμερα (26/6) πως αποσύρεται από το μπάσκετ, μετά από μία καριέρα που κράτησε πάνω από 20 χρόνια. Η ομάδα βγήκε για μπάνιο. Ένας από τους κορυφαίους παίκτες στην ιστορία της ελλάδας και της ευρώπης, ο βασίλης σπανούλης, κρεμά τα παπούτσια του. Η fiba με ένα βίντεο από τις καλύτερες στιγμές του… Στα 38 του χρόνια ο βασίλης σπανούλης συνεχίζει να εντυπωσιάζει. Την απόσυρση του από την ενεργό δράση ανακοίνωσε λίγο νωρίτερα ο βασίλης σπανούλης μέσα από το λογαριασμό του στο instagram μετά από 20 περίπου χρόνια στην ενεργό δράση παίζοντας στη. Ο καλύτερος της ευρώπης ασταμάτητος και φέτος όπως έδειξε και με την ζενίτ. Παίζει ως πλέι μέικερ και σούτινγκ γκαρντ εξίσου. Η καε παναθηναϊκός έκανε ανάρτηση στα social media εκφράζοντας τα συγχαρητήριά της για την τεράστια καριέρα του βασίλη σπανούλη, ο οποίος. Ο βασίλης σπανούλης δεν είναι και δεν θα μπορούσε να είναι αυτό που φαίνεται, γιατί κάθε μεγάλος αθλητής έχει πίσω του μια πολύ μεγάλη ιστορία. Άλλωστε ο βασίλης σπανούλης είναι το πρότυπό του. Ήταν μία κίνηση που τάραξε τα νερά του ελληνικού και. Νονά της μπέμπας του ζευγαριού ήταν.

Η ομάδα βγήκε για μπάνιο. Η fiba με ένα βίντεο από τις καλύτερες στιγμές του… Ο καλύτερος της ευρώπης ασταμάτητος και φέτος όπως έδειξε και με την ζενίτ. .του, που κοντεύει να σαρανταρίσει, ο βασίλης σπανούλης ξέρει όσο κανένας άλλος να κρίνει αυτό της ευρωλίγκας στοίχημα πως θα ανήκε χωρίς καμία απολύτως αμφιβολία στο βασίλη σπανούλης. Βασίλης σπανούλης και ολυμπία χοψονίδου μοιράστηκαν με το κοινό τους μια ξεχωριστή σέλφι για την επέτειο 10 χρόνων γάμου !

Etwn 37 O Basilhs Spanoylhs Binteo The Momentum
Etwn 37 O Basilhs Spanoylhs Binteo The Momentum from themomentum.gr
Στα 38 του χρόνια ο βασίλης σπανούλης συνεχίζει να εντυπωσιάζει. Enwsi.gr26 ιανουαρίου 2021 | 11:51. Ο βασίλης σπανούλης (λάρισα, γεννήθηκε 7 αυγούστου 1982) είναι έλληνας διεθνής καλαθοσφαιριστής που αγωνίζεται από το καλοκαίρι του 2010, στη basket league σκρατσ και την ευρωλίγκα, για την ομάδα του ολυμπιακού πειραιώς. Το μήνυμα της fiba για την επιστροφή του στην εθνική ελλάδας. Οι μεγάλοι παίκτες δεν έχουν πρόβλημα να αναγνωρίσουν ότι σε κάποιο σημείο της καριέρας τους δεν ήταν στο top επίπεδο. Την απόσυρση του από την ενεργό δράση ανακοίνωσε λίγο νωρίτερα ο βασίλης σπανούλης μέσα από το λογαριασμό του στο instagram μετά από 20 περίπου χρόνια στην ενεργό δράση παίζοντας στη. Ο βασίλης σπανούλης ανακοίνωσε την απόφασή του να βάλει τέλος στην καριέρα του. Δημοσιεύθηκε 20 λεπτά πριν, στις 2:09:0 6/26/2021 την απόσυρσή του από την ενεργό δράση ανακοίνωσε ο βασίλης σπανούλης.

Το μήνυμα της fiba για την επιστροφή του στην εθνική ελλάδας.

Ο βασίλης σπανούλης αποφάσισε να σταματήσει την μεγάλη του καριέρα στο μπάσκετ. Στα 38 του χρόνια ο βασίλης σπανούλης συνεχίζει να εντυπωσιάζει. Ένας από τους κορυφαίους παίκτες στην ιστορία της ελλάδας και της ευρώπης, ο βασίλης σπανούλης, κρεμά τα παπούτσια του. Ο βασίλης σπανούλης έκανε γνωστό σήμερα (26/6) πως αποσύρεται από το μπάσκετ, μετά από μία καριέρα που κράτησε πάνω από 20 χρόνια. Ο βασίλης σπανούλης δεν είναι και δεν θα μπορούσε να είναι αυτό που φαίνεται, γιατί κάθε μεγάλος αθλητής έχει πίσω του μια πολύ μεγάλη ιστορία. Την απόσυρση του από την ενεργό δράση ανακοίνωσε λίγο νωρίτερα ο βασίλης σπανούλης μέσα από το λογαριασμό του στο instagram μετά από 20 περίπου χρόνια στην ενεργό δράση παίζοντας στη. .του, που κοντεύει να σαρανταρίσει, ο βασίλης σπανούλης ξέρει όσο κανένας άλλος να κρίνει αυτό της ευρωλίγκας στοίχημα πως θα ανήκε χωρίς καμία απολύτως αμφιβολία στο βασίλη σπανούλης. Παναγοπούλου, βασίλης σπανούλης, βίκυ σταυροπούλου, βάσια τριφύλλη, βίκυ χατζηβασιλείου. Οι δυο τους έχουν αποκτήσει έξι παιδιά, τα οποία αποτελούν τη μεγαλύτερη. Αποχωρεί από τα παρκέ ο σπουδαίος βασίλης σπανούλης! Ο βασίλης σπανούλης προσπάθησε να διαβάσει τα χείλη σ' ένα ερυθρόλευκο challenge, όμως δεν είχε την ανάλογη επιτυχία, ειδικά με το να βρει το τηλεκοντρόλ. Enwsi.gr26 ιανουαρίου 2021 | 11:51. Βασίλης σπανούλης και ολυμπία χοψονίδου μοιράστηκαν με το κοινό τους μια ξεχωριστή σέλφι για την επέτειο 10 χρόνων γάμου !